Smoothstream registrering

Smoothstream består av flere ulike undernettverk, Mystream er en av de. Ved å bli medlem her får en tilgang til enorme mengder av sport, filmer og serier i utmerket kvalitet. Om det er Premier League, Champions League eller NBA du vil se spiller ingen rolle, her er det aller meste tilgjengelig i HD.

ss-background-1

Etter registrering fungerer det nøyaktig på samme måte som streamtvnow som jeg tidligere har skrevet om, vi benytter oss bare av en annen underleverandør i samme nettverk. Grunnen til dette er at Streamtvnow for øyeblikket har nådd maks antall brukere og ikke tar i mot nye medlemmer på sine servere. Dette for å kunne tilby en stabil tjeneste med høy kvalitet uten for mange brukere samtidig.

Først trykker du deg inn på linken til Theshadow og velger “signup”.

1

Da er det bare til å velge ønsket betaling og ønsket periode. Bitcoin er det rimeligste alternativet,  men å betale med kort er ikke noe problem det heller. Velg det som passer deg best.

2

Etter du har lagt inn nødvendig informasjon og betalt mottar du en bekreftelse på epost. Sjekk at den ikke har havnet i spamfilteret om den ikke dukker opp etter kort tid.

Du kan nå logge deg inn på mystreams.tv med samme brukernavn og passord som du registrerte deg med. Du får da tilgang til å se det meste av sport, filmer og serier til en fantastisk pris.

3

Så enkelt var det, og du er nå medlem av Smoothstreams 🙂 Om du lurer på noe så ta kontakt og jeg skal svare etter beste evne 🙂

7 thoughts on “Smoothstream registrering”

Leave a comment